Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник
Сватбена фотография Делийски студио

Deliysky Studio обединява група от професионални фотографи, видео оператори и монтажисти. Тяхната основна цел е да надминат вашите очаквания, спазвайки девиза "Коректност преди всичко".

Награда за конкурса Сватбени емоции от Делийски студио Награда от Deliysky Studio
Сватбен албум 20 Х 30 в затворено състояние 20 страници, индивидуален дизайн, твърди страници луксозен фотопечат Пълно описание

Награда включва:

Сватбен албум 20 Х 30 в затворено състояние (разгънат 20 х 60 см) 10 разтвора (20 страници), индивидуален дизайн, твърди страници луксозен фотопечат. Твърда корица от изкуствена кожа или фотокорица (по избор).

В предложението влизат безплатен дизайн, цветокорекция и обработки по усмотрение на Deliysky Studio.

Сватбен албум

В случай, че се окаже, че спечелилите вече имат дизайн, може да отпечатаме албума с техен дизайн. В случай че спечелилите вече си имат албум и не им е нужен - по договорка и по преценка на Deliysky Studio.

Сватбен албум

Внимание - в предложението НЕ влиза обработка на негодни фотографии, фоторетуш и довеждането им до състояние годни за печат.

Изисквания към спечелилите - технически годни и качествени фотографии с висока резолюция, годни за печат. Наградата може да бъде подменана с друг продукт, подобен по себестойност, от портфолиото на Deliysky Studio.

“Сватбени емоции” V

Участници

Участват всички участници спазили първоначалните условия за срокове и параметри на снимките.

Гласуване и победители

Победителите ще се излъчат като резултат от онлайн гласуване.

Конкурсът “Сватбени емоции” V е разделен на две части:

 • A. Съпоставяне на снимки в три секции (experimental) - Сватбени моменти, Сватбена украса, Булчинска рокля (до 17.01.2012 г.)
 • B. Гласуване от приятели (до 12.02.2012 г.).

Решихме да заменим традиционното гласуване във форума с този формат. Смятаме, че ще бъде по-забавен.
Гласуването изисква потвърждаване на гласовете по електронна поща.

Наградите за първо място на част А.

По секции:

 • “Сватбени моменти” - награда от Хотел Корал – Св.Св. Константин и Елена – уикенд за двама в началото на лятото (май - юни). описание
 • “Сватбена украса” - Награда от Svatbata.bg - Дамски комплект - Elizabeth Arden 5th Avenue - 75 ml Eau De Parfum Spray + 100 ml Body Lotion Tube + 100 ml Hydrating Cream Cleanser + 4 ml Parfum
 • “Булчинска рокля” - Награда от Делийски студио - Произволна фотосесия от нашето портфолио - следсватбена, семейна, детска, love story. описание

Наградите за част B.

 • За първите три места, събрали най-много гласове:
 • Награда от Deliysky Studio - Сватбен албум 20 Х 30 в затворено състояние 20 страници.
 • Награда от Любомир Любенов - фотоапарат Canon PowerShot A800 10,0 мегапиксела.
 • Награда от Nina Style - 3 дни с 3 нощувки в Арбанаси - Резиденция Рачев. По всяко време на годината в желан месец и дата.
 • Награда от Decorbox.bg - Икономични ЕКО пелени и подложки за гърди за многократна употреба. Новаторски продукт съхраняващ природата.
 • Deliysky Studio предоставя и 10 поощрителни награди - 10 DVD филма Детска анимация от нашия партньор Тандем Видео.

Получаване на наградите

Спечелилите ще бъдат уведомени по електронната си поща или посочен от тях телефон след приключване на етапите на конкурса.

Всички награди трябва да бъдат потърсени в срок от 2 месеца след приключване на конкурса и да бъде договорено реализирането им най-късно до 09.2012 г.

Наградите могат да се използват само от определените печеливши и не могат да се преотстъпват за ползване от други лица.

Себестойност на наградите не се изплаща.


Няколко думи за алгоритъма на част А.:

Форматът на това гласуване беше експериментален за нас.

Използвахме т.н. Elo rating system Това е рейтинг система, която първоначално е създадена, за да следи рейтингите на шахматни играчи. В последствие е намерила широко приложение в множество други игри и системи.

След като гласувате за снимките на двамата участници, ЕЛО рейтингите им позволяват да се предвиди с голяма точност тяхната "сила" и да се направи предположение кой е по-вероятно да спечели на базата на предишните им резултати. Когато някой спечели мач, който се е очаквало да загуби на базата на предишни резултати, неговият рейтинг се покачва повече и обратно. По този начин ЕЛО рейтингите се саморегулират, и получените класации отразяват общото мнение за даден участник с изключително голяма точност.

В Социална мрежа (Филм 2010 IMDB)  Марк Цукерберг пита неговия приятел Едуардо Саверин за рейтинговата система използвана в шаха и той изписва Ело формула върху прозореца за facemash.com

Сватбена фотография Делийски студио

Deliysky Studio обединява група от професионални фотографи, видео оператори и монтажисти. Тяхната основна цел е да надминат вашите очаквания, спазвайки девиза "Коректност преди всичко".

Награда за конкурса Сватбени емоции от Делийски студио Награда от Deliysky Studio
Произволна фотосесия от нашето портфолио - следсватбена, семейна, детска, love story.Пълно описание

Фотосесия от Deliysky Studio - На спечелилите ще бъде предложена възможност да изберат произволна фотосесия от портфолио на Deliysky Studio - следсватбена, семейна, детска, love story. Фотосесията ще се проведе в гр. София или околностите.

В друга локация можем да снимаме само при взаимна договорка и евентуално заплащане на транспортни разходи.

Наградата не може да бъде заменяна с други продукти.